[ad_1]

به گفته سایت مهر، با حکم سیدمجتبی علوی دبیر چهارمین جشنواره عکس ورزشی، علی قلم سیاه، علی سامعی، ابوالفضل امان الله، فرشاد عباسی و ژان سلی از فرانسه به عنوان اعضای هیات داوران چهارمین دوره جشنواره عکس ورزشی منصوب شدند.

سیدمحمد مختاری مدیر بخش عکس جشنواره فیلم و عکس ورزشی با بیان اینکه ۳۷۶ هنرمند از ۴۱ کشور در این رویداد ثبت نام و عکس های خود را ارسال کرده اند، گفت: هیات پنج نفره روند بررسی و داوری عکس های جشنواره را آغاز کرده اند.

مختاری تاکید کرد: قرار است آثار برگزیده در یک نمایشگاه در ایام برگزاری یازدهمین جشنواره فیلم های ورزشی برای علاقه مندان به نمایش درآید و این آثار در کتاب ویژه جشنواره نیز منتشر خواهد گشت.

یازدهمین دوره جشنواره فیلم های ورزشی ایران و چهارمین جشنواره عکس ورزشی با همکاری وزارت ورزش و جوانان، کمیته ملی المپیک و پارلمپیک، وزارت فرهنگ ارشاد اسلامی، وزارت کار و رفاه اجتماعی، سازمان صدا و سیما و شبکه ورزش، شهرداری تهران و دیگر نهادهای مرتبط با فدراسیون ورزشی کارگران دی ماه ۱۳۹۶ به دبیری سید مجتبی علوی در تهران برگزار می شود.

[ad_2]

محل دریافت خبر

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on TumblrShare on LinkedIn